Forbundslederen besøkte sokkelens gigant, Ekofisk
Forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi besøkte forrige uke Ekofisk og ble mektig imponert. – Ekofisk er en gigant! Det var første feltet på sokkelen. Og det blir kanskje et av de siste som stenges ned, sier han.
 1 
 2 
 3 
 4 
 5 
 6 
 
Nyttig info for deg som er ung og midlertidig ansatt ("konraktsvikar") i ESS. 
 

Pr. i dag har ESS 58 midlertidig ansatte renholdere og 22 midlertidig ansatte kokker. Dette betyr at man ikke er fast ansatt eller har fast lønn hos ESS, men får kontrakt og blir avlønnet for hver tur arbeidet offshore. For å ivareta Dere har klubben avtalt med bedriften at Dere både skal benyttes og ansettes etter ansiennitet. Lokalavtalen pkt 4 og pkt 7 utdyper dette.

Jeg har alt jobbet 1460 timer i år og er igjen på vei ut i havet. Klubben har avtalt at noen timer arbeidet ett år kan overføres påfølgende år. Hvordan virker dette?

Korte velferdspermisjoner, slik som: dokumentert sykdom i nærmeste familie, dødsfall i nærmeste familie, konfirmasjon av egne barn og adopsjon, gis i henhold til gjeldende Overenskomst pkt 16 Med nærmeste familie og samboer, se definisjoner i Overenskomst pkt 16.5 for offshore ansatte.

 
 
Annonser
IE-klubben, størst og ledende fagforeningen i ESS, - tilsluttet IndustriEnergi.
Organiserer alle ansatte innen selskapets områder, - på fast eller flytende plattform, støttetjenester onshore og offshore
Kabura Publisher   2.0  | levert av iT Løsninger no as