Lønnsoppgjøret 2021 er i havn
Fra 1. april tilkommer en engangsutbetaling på 1075, inkluder feriepenger og sokkelkompensasjon. fra 1 juni legges det på lønnmatrisen (4A, 2b) 21.100.- inkluder sokkel og feriepenger, som også inkluderer det sentrale tillegget. Vedrørende 4A, 2b ...
 1 
 2 
 3 
 4 
 5 
 6 
 

Hytteklubben har fått mye berettiget pes for ikke å ha en oppdatert side på nett, når de først er på nett. Det har vært umulig å få oversikt over ledige uker, og svært betenkelig at oe utvalgte har hatt førsteprioritet på utsendte lister. Hytteklubben har nå etablert en egen side hvor all informasjon fra hytteklubben vil bli lagt ut, tilgjengelig samtidig for alle ansatte i ESS.
Følg link på høyre side...........

Personalavdeling i ESS ”drukner” i henvendelser fra søkere som ønsker å få seg jobb offshore.
 Trafikkforstyrrelser på grunn av tåke på heliport ved ut og innreise. Mange medlemmer er usikre på rettigheter ved venting og kanselleringer. Det uttrykkes frustrasjon over manglende respons når man ringer vakttelefonen.
Her er en oversikt over Vakttelefoner i ESS, som skal benyttes ved behov om du må ha kontakt med bedriften utenom kontortid.
- et sterkere Compass Group Norge med over 2 600 ansatte. Klubben har mottatt følgende melding fra direktør Therese Log Bergjord:
 
 
Annonser
IE-klubben, størst og ledende fagforeningen i ESS, - tilsluttet IndustriEnergi.
Organiserer alle ansatte innen selskapets områder, - på fast eller flytende plattform, støttetjenester onshore og offshore
Kabura Publisher   2.0  | levert av iT Løsninger no as