Forbundslederen besøkte sokkelens gigant, Ekofisk
Forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi besøkte forrige uke Ekofisk og ble mektig imponert. – Ekofisk er en gigant! Det var første feltet på sokkelen. Og det blir kanskje et av de siste som stenges ned, sier han.
 1 
 2 
 3 
 4 
 5 
 6 
 

Hytteklubben har fått mye berettiget pes for ikke å ha en oppdatert side på nett, når de først er på nett. Det har vært umulig å få oversikt over ledige uker, og svært betenkelig at oe utvalgte har hatt førsteprioritet på utsendte lister. Hytteklubben har nå etablert en egen side hvor all informasjon fra hytteklubben vil bli lagt ut, tilgjengelig samtidig for alle ansatte i ESS.
Følg link på høyre side...........

Personalavdeling i ESS ”drukner” i henvendelser fra søkere som ønsker å få seg jobb offshore.
 Trafikkforstyrrelser på grunn av tåke på heliport ved ut og innreise. Mange medlemmer er usikre på rettigheter ved venting og kanselleringer. Det uttrykkes frustrasjon over manglende respons når man ringer vakttelefonen.
Her er en oversikt over Vakttelefoner i ESS, som skal benyttes ved behov om du må ha kontakt med bedriften utenom kontortid.
- et sterkere Compass Group Norge med over 2 600 ansatte. Klubben har mottatt følgende melding fra direktør Therese Log Bergjord:
 
 
Annonser
IE-klubben, størst og ledende fagforeningen i ESS, - tilsluttet IndustriEnergi.
Organiserer alle ansatte innen selskapets områder, - på fast eller flytende plattform, støttetjenester onshore og offshore
Kabura Publisher   2.0  | levert av iT Løsninger no as