Forbundslederen besøkte sokkelens gigant, Ekofisk
Forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi besøkte forrige uke Ekofisk og ble mektig imponert. – Ekofisk er en gigant! Det var første feltet på sokkelen. Og det blir kanskje et av de siste som stenges ned, sier han.
 1 
 2 
 3 
 4 
 5 
 6 
 
Ny særavtale er inngått, gjeldende fra 1 mai 2017. Det er og signert avtale om innarbeiding av fritid og - skydig tid som gjelder frem til 01.07.2017
Info uke 42
IE og Safe klubben har blitt enig med bedriften om ny særavtale, det var ingen enkel jobb og vi måtte gå mange runder før vi var enige.
Klubben avhold det siste kvartalsmøte i 2011 med bedriften mandag 19/12. Det var ett godt møte hvor flere saker var på dagsorden. Vi vil ta de viktigste sakene i denne klubbinfoen, og komme tilbake med de andre sakene i romjulen.

Lokalavtalen er ett levende dokument som regulerer arbeidsforhold som ikke er definert i tariffavtalen eller styrker innholdet i forhold til tariffavtalen. Den reguleres etter drøftelser med bedriften i kvartalsmøter som avholdes 4 ganger pr.år.

Du finner oppdatert versjon som PDF-fil nederst på siden

Ved sist revisjon av Lokalavtalen har vi fått påplass
1. Reiseregulativet pkt. 15 i tariffavtalen gjelder i sin helhet også personell bosatt i Sverige og Danmark.
2. Resepsjonister ansatt i ESS flyttes direkte opp fra lønnstrinn C til B i tariffavtalen
3. Begrenset trekk i lønn, om den ansatte ikke møter eller blir nektet utreise, til å gjelde den ansattes kostnader

 
 
Annonser
IE-klubben, størst og ledende fagforeningen i ESS, - tilsluttet IndustriEnergi.
Organiserer alle ansatte innen selskapets områder, - på fast eller flytende plattform, støttetjenester onshore og offshore
Kabura Publisher   2.0  | levert av iT Løsninger no as