Lønnsoppgjøret 2021 er i havn
Fra 1. april tilkommer en engangsutbetaling på 1075, inkluder feriepenger og sokkelkompensasjon. fra 1 juni legges det på lønnmatrisen (4A, 2b) 21.100.- inkluder sokkel og feriepenger, som også inkluderer det sentrale tillegget. Vedrørende 4A, 2b ...
 1 
 2 
 3 
 4 
 5 
 6 
 
Årets organisasjonskonferanse, Styrke 2011, gjekk av stabelen 30 og 31 mars i Stavanger. Arrangemanget er ein konferanse for tillitsvalgte og medlemer for å fylle på "verktøykassen" når det gjelder medlemsverving til IndustriEnergi.
Pågangen for konferansen var stor og 160 stykker var med.
Velkommen til Industri Energi Kompetanse, Senter for opplysning, opplæring og rådgivning. Vi har fortsatt ledige plasser på følgende kurs i februar og mars:
Prosessmål:
Kurset vil gi deltagerne en grunnleggende forståelse og innsikt i de viktigste kompetanseområder for en ungdomstillitsvalgt.
Årets konferanse var stor suksess med mange gode innledere, god underholdning og enda mer sosialt. Mange trivelige og engasjerte ungdommer samlet på en plass. Nytt ungdomsutvalg ble valgt, med frikjøpt leder og nestleder i spissen.
InustriEnergi gjentar suksessen og arrangererer igjen Ungdomskonferanse på Hell utenfor Trondheim. Tisdpunktet er 23-24 oktober 2010, merk datoen og meld deg på etter 1. august!
Tenk at de klarte det, samlet 150 ungdommer på ett og samme sted. Med så mange aktive ungdommer i forbundet var dette en helt utrolig reise for meg å mange andre. Dette var lærerikt, sosialt og ikke minst veldig informativt.
Industri Energi er det forbundet i LO-familien som har størst tilstrømming av unge, nye medlemmer.  - Godt organisasjonsarbeid forklarer forbundets medlemsvekst blant unge. Våre tillitsvalgte er vår viktigste ressurs, derfor er det viktig at vi samles, danner nettverk og legger nye planer for året.
Det er laget en trailer til ungdomskonferansen. Den er døds kul! Vi har lagt den ut på YouTube. Sjekk den ut ved å trykkeher. Sørg for å skru opp volumet og se filmen i fullskjerm. meld deg på her. Dette blir RÅTT !!!
rettigheter og

I Bergen treffes vi første Onsdag ETTER lønningsdag på Losjehagen  v/ Kong Olavs plass.

I Stavanger møtes vi også første onsdag ETTER lønningsdag. Den offisielle møteplassen er Muncken. Men sommerstid møtes vi gjerne på Garman for der er det uteservering. 

Begge steder treffer du arbeidskollegaer i en annen setting enn jobb, her blir det mye god drøs og latter. Kom innom en tur da vel :-) 
Årets ungdomskonferanse arrangeres 23. – 25. oktober på Hell Hotell! Konferansekomiteen er igang og det viktigste er avklart. Årets konferanse skal være på Hell Hotell like ved Trondheim lufthavn den 23. - 25. oktober. I fjord var vi 135 deltagere. I år blir vi flere, større og bedre! Rydd plass i kalenderen!
Lyst til å dra på skolebesøk å snakke om forbundet vårt? I så fall må dere melde dere på dette kurset! Vi skal få opp kunnskapen om IE og LO, lære oss å presentere, lære å bruke Powerpoint og mye mere. Meld dere på, nå! :-)
 
 
Annonser
IE-klubben, størst og ledende fagforeningen i ESS, - tilsluttet IndustriEnergi.
Organiserer alle ansatte innen selskapets områder, - på fast eller flytende plattform, støttetjenester onshore og offshore
Kabura Publisher   2.0  | levert av iT Løsninger no as